Laboratuvarlar

Bölümümüzde Fizik, Yapı Malzemesi, Hidrolik  ve Zemin Laboratuvarları bulunmaktadır.

İnşaat Programının Amaçları

Programın Özellikleri

Eğitim anlayışımızda, mühendis adaylarının kendi deneyimleri aracılığıyla öğrenmesine önem verilecektir.

Öğrenci Alımı

İletişim

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ - İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ - İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres : Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Erkilet Dere Mah.

İletişim

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ - İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ - İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres (Kampüs) : Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Erkilet Dere Mah.

Neden İnşaat Mühendisliği?

İnşaat Mühendisi Çağdaş Uygarlığın Mühendisidir. Mühendislik; bilimsel ve matematiksel bilgileri, deneyimleri ve muhakemeleri insanların yararına bir şeyler üretmek için karar alma ve uygulama sanatıdır.

Programın Amaçları

Gerekli Nitelikler

Her bilim dalında olduğu gibi, inşaat mühendisliğinde de, kişinin bilgilerini anlamlı bir düzen içinde bir araya getirerek sentez yapabilme ve bundan yararlanarak problem çözebilme yeteneğini geliştirmiş olması gereklidir.

Çalışma Alanları

Bir yapı türüne ihtiyaç duyulan her yerde mutlaka bir de inşaat mühendisine ihtiyaç vardır.

Burslar ve Kontenjanlar

Öğrenci Alımı Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nde verilen tüm burslar karşılıksız olup, herhangi bir şarta (derslerden başarısızlık, öğrenim süresinin uzaması, sağlık sebebi, devamsızlık v.b.

Staj

ÜNİVERSİTE-SANAYİ / TOPLUM İŞBİRLİĞİ Üniversitemiz, sanayi kuruluşları ile kurduğu yakın ve sıcak ilişkilerle öğrencilerimizin profesyonel hayata bir adım önde başlamalarına imkan sağlayacaktır.

İletişim

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ - İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ - İLETİŞİM BİLGİLERİ   Adres: Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Erkilet Dere Mah.

Akademik Takvim

Akademik Takvim için tıklayınız.

Uluslararası Ofis

NNY Üniversitesi Uluslararası Ofisi kendi öğrencilerine ve aynı zamanda yurtdışından üniversitemizde eğitimine devam etmek isteyen öğrencilere bilgi sağlamak ve destek vermek amacıyla kurulmuştur.

Akademik Yetkililer

RektörProf. Dr. Kerim GÜNEY[rektorluk@nny.edu.tr]       Yrd. Doç. Dr. Şaban Suat ÖZSARIYILDIZ[ssozsariyildiz@nny.edu.tr]       Satın AlmaM. Mete ERALEMDAR[meralemdar@nny.edu.

Öğrenci Staj Hareketliliği

Bu hareketlilik türü, Leonardo da Vinci II döneminde A tipi projeler kapsamında “Yüksek Öğrenim Görenlere Yönelik Yerleştirme Projeleri” olarak gerçekleştirilmiştir.

Öğrenci Öğrenim Hareketliliği

Personel Ders Verme Hareketliliği

EÜB sahibi yükseköğretim kurumu öğretim elemanlarının farklı bir Avrupa ülkesinde EÜB sahibi bir yükseköğretim kurumunda ders vermesine imkan sağlayan alt faaliyet alanıdır.

Personel Eğitim Hareketliliği

EÜB sahibi yükseköğretim kurumu akademik/idari personelinin eğitim alma amaçlı hareketliliğine imkan sağlayan alt faaliyet alanıdır. Personel Eğitim Alma Hareketliliği faaliyet alanı iki hareketlilik türünü içerir:  1.

İkili Anlaşmalar