Dil Kursları

Yaygın sayılamayacak kadar az kullanılan ve öğretilen dillerin konuşulduğu program ülkelerinde, gelen öğrencileri Erasmus dönemine hazırlamak için kısa süreli yoğun dil kursları düzenlenmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular

Avrupa Birliği Merkezi, Erasmus Ofisimize sıkça sorulan sorular ve cevapları asağıdaki dosyada toplanmıştır.   Soru:  Erasmus öğrencisi olarak seçildim.

İletişim Bilgileri

Adres : Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Yerleşkesi Erkilet Dere Mah. Kocasinan/KAYSERİ Telefon : +90 (352) 324 00 00 Fax : +90 (352) 324 00 04 E-posta :  intoffice@nny.edu.

Kanunlar

• T.C.

Kuruluş Kanunu

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Kayseri Yükseköğrenim ve Yardım Vakfı tarafından kurulmuş olup 23.06.2009 tarih ve 5913 sayılı Kuruluş Kanunu, 07.07.2009 tarih ve 27281 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmıştır.

Yönetmelikler

Yönergeler

Mütevelli Heyet

ADI SOYADI  GÖREVİ  Mustafa Nevzat ÖZHAMURKAR  Başkan  Prof. Dr. Ömer ÖZBAKIR  Başkan Yardımcısı  Prof. Dr.

Rektör'ün Mesajı

İnsanlık tarım toplumundan endüstri toplumuna, endüstri toplumundan bilgi toplumuna geçmiştir. Eskiden üretim emek ve sermayenin bir fonksiyonu iken, bugün bilgi üretmenin, teknoloji geliştirmenin ve yenilik yapmanın (inovasyon) bir fonksiyonu olmuştur.

Hayatı

1885'te Kayseri'de dünyaya geldi. Babası, İbrahim Hakkı Bey'dir. Ticaret İdadisi'ni bitirdi. İş yaşamına Kayseri’deki Baruthane’de kâtiplik yaparak başladı. Bu işinden ötürü “Katipzade” olarak tanındı.

Kurucu Vakıf

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Kayseri Yükseköğrenim ve Yardım Vakfı tarafından kurulmuştur.

Stratejik Plan

Fakülteler

Enstitüler

Meslek Yüksekokullar

Ders İçerikleri

Bölüm Faaliyetleri

T.C.

Nuh Naci Yazgan Öğrencileri Marmaray'da

Nuh Naci Öğrencileri Marmaray’da (21.05.2012 Sondakika.com)

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği öğrencileri İstanbul'da Marmaray Projesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Nuh Naci Öğrencileri Marmaray’da (21.05.2012 Kayseriehaber.com)

Marmaray’ı gezen öğrenciler, 2013 yılı sonunda hizmete girecek tünelle ilgili incelemelerde bulunup çalışmalar hakkında bilgi aldılar.Öğrencilere Marmaray Gama-Nurol Proje Müdürü Nurettin Demir tarafından projeyle ilgili bilgi verildi.

Marmaray’da görsel eğitim (22.05.2012 Kayserihavadis.com)

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi öğrencileri tarihe tanıklık etti.

Kayseri'de Riskli Yapılar Denetlenecek (13.03.2013 Star Gündem)

Erciyes Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ve Karacan Yapı Denetim Şirketi riskli yapı tespiti yapma ve rapor hazırlamaya ilişkin belge aldı.

Eskiden 20 Yılda Yaptığımız Gölet, Şimdi Bir Yılda Tamamlanıyor

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, inşaat mühendisliği bölümünün düzenlediği söyleşinin konuğu olan Kayseri Devlet Su İşleri (DSİ) 12.

Çarşamba Sohbetleri: Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürü Aydın DOĞAN

222 Riskli Konuttan 174'ü Yıkıldı

Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması

Bina Maketleri Deprem Testinden Tam Not Aldı

Burslar ve Kontenjanlar

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı kontenjanları YÖK tarafından onaylandıktan sonra ilan edilecektir.