Haberler

Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) ve Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) Bilgilendirme Toplantısı
Tarih: 25.3.2016

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği ve Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümlerinin birlikte düzenlediği 11/03/2016 tarihinde KPSS(Kamu Personeli Seçme Sınavı) ve ALES(Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) hakkında öğrencilerimizin mezuniyet sonrası kariyer planlarına yardımcı olması amacı ile Sayın Şahin Şener tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.

Gerçekleştirilen sunumda KPSS sınavındaki konu içerikleri, sınav başvuru işlemleri, puan türleri ile kadro sayıları ve atama işlemleri hakkında öğrencilerimize detaylı bilgiler verilmiş olup, bununla birlikte ALES sınavının önemi, çalışma yöntemleri ve lisansüstü eğitime başlangıç şartları ile ilgili bilgilendirme yapmıştır.

Yapılan sunumun sonunda öğrencilerimizin soruları konuşmacı tarafından cevaplandırılarak verimli bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

Haber Arsiv

Yukarı